Chalet

Chalet

Dit ruime chalet, voorzien van airconditioning, staat op een prachtige locatie op de camping, slechts 100 mtr. van het meer en 100 mtr. van het zwembad.  Het staat op een ruim perceel met de voorzijde op het zuid-westen, zodat er bijna de gehele dag zon aanwezig is. Voor het chalet is een tuin met genoeg ruimte voor kinderen om te spelen maar ook om heerlijk te zonnen. Het is volledig voor vakantie gebruik ingericht en geschikt voor maximaal 5 personen.

plattegrondIndeling: gezellig ingerichte woonkamer met complete keuken, ouderslaapkamer met 2-persoonsbed en tweede toilet, kinderslaapkamer met stapelbed en  1-persoonsbed, badkamer met douche en toilet en een ruime veranda. De veranda heeft een wegschuifbare, doorzichtige afscherming zodat u bij elke weersomstandigheid buiten kunt zitten. Alle ramen zijn voorzien van horren.

Het chalet is volledig ingericht, inclusief tv met DVD en schotelantenne, volledige keukenuitrusting, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, kluis, beddengoed en kussens. Er is veel aandacht besteed een extra opberg ruimte. Op de veranda staan  twee verstelbare- en vier kuipstoelen met kussens. Achter het chalet bevind zich een extra berging. Naast het chalet is parkeerplaats voor  2 auto’s. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.